piątek, 31 stycznia 2014

SSW

 Tworząc zakładki zauważyłam dużą dysproporcję- mało było mianowicie do tej pory naszych projektów. Dlatego postanowiłam Wam dzisiaj pokazać Sopocką Szkołę Wyższą, zwłaszcza, że ładnie wpisuje mi się w prezentowane ostatnio szarości(w sypialni, w pokoju niemowlaka). Jest to też chyba całkiem fajne wykorzystanie betonu architektonicznego? Projekt był realizowany przez Rafała we współpracy z profesorem Andrzejem Pniewskim i Karoliną Golec- Ludwiczak w 2012 roku.



 Założenie było takie, żeby cała przestrzeń służyła studentom w formie swego rodzaju wielkiego próbnika- kolorów i materiałów wykończeniowych. W wiatrołapie ma się jeszcze znaleźć próbnik kolorów Pantona.

http://printech.com.pl/
 A za siedziska docelowo posłużyć mają kubiki wykończone różnymi fornirami z opisem:


 Brakuje jeszcze tych elementów i przez to samo wnętrze prezentuje się dosyć surowo, ale chyba i tak całkiem nieźle? :-)





  Jak wrażenia? Podoba Wam się tak rozwiązana przestrzeń?

4 komentarze:

  1. Dla mnie super:) Robi naprawdę wrażenie!

    Pozdrawiam!
    Marcelina
    http://sistersabout.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Bardzo się cieszę, że się podoba:) Dziękuję za miły komentarz:) Pozdrawiam!

      Usuń
  2. Ładny pomysł z tymi kubikami....

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękujemy:) Cierpliwie czeka na realizację;)

      Usuń